ångest, ångest men det är aldrig försent.

Jag känner det innom mig, något måste göras. Jag måste.
Jag låter ödet bestämma och sedan får jag se. Kommer du någonsin gå med din hand i min genom vårsoliga gator?  Kommer vi aldrig ses? Har du glömt mig? Har du ens tänkt på mig?
Jag vet att det borde bli som i drömmarna. Antagligen kommer jag svika mig själv. Igen.


[Bilder av mig från skidresan till italien - P.1]

is this were i belong?


Hemma igen! Och detta är med tydligt blandade känslor. Men en sak är säker och det är att min kamera har över tusen bilder som ska redigeras och visas upp. Det blev åtta dagars skidåkning och det räkte för mig men nu är jag tillbaka och det med en knut i magen. För är var det mest grått och trist. Puss[Italien Canazei 2011 - photo by me]

Del 3


Ja, nu är vi alla allt bra trötta på minusgrader och kyliga vindar och jag hoppas verkligen att jag, efter min skidresa kommer hem till blommande vår. Nu kommer bilder från en annan resa, florida - novemberlovet - tvåtusentio. Hoppas ni har det fint! Puss

[ph: by me]

nu gömmer jag mina tårar.


jag har gått i olika spår men alltid bredvid någon, i bland lite efter och i bland har jag vågat gå lite mer före. Nu kommer jag få gå själv och det svider. Men det blir bra, för man lär sig av allt. Och så här har det sett ut i eftermiddag.. Puss
phots by me

sjutton behöver inte vara tonnårstrassel .

 

Det där med kärlek, det är så otroligt svårt. Visst hoppades hon att någon skulle en dag finna sig i hennes säng, han med ett skoltrött huvud lutande mot väggen bakom och hon i hans armar alldeles varm och pirrig. Att han skulle bara ligga där, hålla om henne, pussa henne på halsen och lukta på hennes hår, att han skulle lyssna på hennes när hon pratade om skolan, fritid, åsikter och saker som hon bara känner för att berätta, just för att det är så lätt.

Men någonstans djupt inne på själen så trodde hon inte att så mycket skulle förändras, och det gjorde så fruktansvärt ont.

 

I ett klassrum med smutsiga tegelväggar och slitna datorer sitter hon en dag och blickar ut över hennes klass. Hon tänkte att det var synd att denna klassen inte var så som hon hade hopats, att alla höll i hop som klister och att de umgicks på egna fester, restauranger, caféer och biosalonger. Alla var så fruktansvärt olika i den här klassen och när klockan slog tre den dagen och det var dags att åka hemåt och starta helgen visste hon att alla skulle göra olika. För ett ögonblick tvivlade hon på sitt annars så lyckliga liv, men sedan skakade hon av sig. Det blir bättre säger hon, det blir bättre.

 

Många i klassen festade, mycket. Några tyckte att dataspel och energidrycker ända in på morgonen var roligt och några, väldigt få (kanske bara två) var som hon. Hon festade nästan aldrig och faktum är att hon aldrig varigt på en sån där stökig hemma fest med främmande människor, sprit och dans i massor. Det är inte det att hon inte blir bjuden utan det är med det att det inte är några fester att bli bjuden på. Hennes vänner har aldrig varigt sådana, och kommer nog aldrig bli så heller.

 

Tumblr_l8ych3c5eu1qbose0o1_500_large


De dricker inte ens, de skulle nog men det är inte så stort gäng. När hon umgås med vänner är de mest två,tre eller fyra, kanske fem och det känns så löjligt att ta ett glas vin när de bara är få och dessutom är hon den ända som tycker att det är mer än gott. Men de är sådana i alla fall,sådana som sitter på fredagsfika i timmar och sedan åker hem till någon, lagar mat, slår på lite musik, dansar, snackar och kanske tar ett glas vin eller så. Så brukar det vara, fast minus vin. För de är inte så många.

 

Med dessa tankarna tänker hon att hennes helger är för tråkiga. Hon vill vara fler och göra mer. Men det kanske inte alltid är så lätt men hon hoppats på att året ska bli bättre än bäst. Hennes hjärta ska fyllas med kärlek och själen med resor och förunderliga dagar med familj och vänner. Mera vin men ändå inte fester. Hon tänker att hon ska börja planera mer och få varje vecka att bli så som i drömmarna, mer riktigt så lätt blir det inte. För i bland kan det faktiskt vara skönt att bara vara två, tre, fyra eller kanske fem. Det är skönt att sitta på fredagsfika till och klockan sju och sedan åka till ett nymålat kök och koka pasta. Det är skönt att bara vara.

 

För flickor, det är såhär att någon dag så sitter ni där på caféet med din kompis kompis, och så genom henne lär du känna fler och fler och plötsligt så blir det lite mer som det borde. Och önskar du nu att din kropp låg i någons famn och du pratar om allt så ja, det händer med.

Det finns saker man inte kan planera, hur mycket man än vill kan man inte skriva ner att saker ska hända. Att göra det kallas att drömma och det är okej. Men känn ingen sorg för det som inte finns i kalendern, för så länge det är en dröm, så länge det är något du verkligen önskar så slår den in.

 

Lev livet. Och planera inte, dröm!


Hjärta.

Alla hjärtans dag har gett mig en fika med en fin vän, frusna armar och choklad. Ni får inte glömma att idag, på alla hjärtans dag är dagen då alla singlar får äta hur mycket choklad och gottis de vill, för har man ingen famn som värmer frusna armar och ingen som ger en ett geléhjärta och pussar ens kind så får man unna sig glädje och lyckorusvitaminer själv. Alltså choklad. Jag är singel och det trivs jag med, jag tycker ändå inte om geléhjärtan. Puss


[ph: av mig]

vanilla.


Söndagsmorgon är mest ångest för många. Jag känner dock sällan så, det är den enda dagen i veckan då jag lägger fokus på mig, mig, mig. Hemmaspa, god brunch, shopping eller marathon av favoritserien. Fast i dag känner jag lite ångest för ett sms som blev många, jag ångrar att jag lät honom vara en del av 2011. Här kommer bilder från en lördagsfika som jag inte ångrar allas, skönt med lite kvalitetstid med en fin lillasyster, Puss[ph:by me]

Inga hemligheter.


Det är fredag och jag ska fira med att träffa en fin vän som jag inte träffat på (alldeles för) länge. Jag tänkte fira in fredagen lite med att låta alla er fina som varje dag tittar in här läsa om sju saker som ni inte vet om mig. Puss

5133463057_4b886b6267_z_large

Först och främst så heter jag Ellen Josefin  i andra namn och de är namn som jag tycker passar väldigt bra på mig. Är det inte rätt märkligt hur det kan bli så egentligen?

Pappa och mamma levde livet och jobbade utomlands när jag och min syster föddes så jag är född i singapore och har därefter bott i japan, flyttade hit, till en avlägsen by i skåne när jag var kring fem års ålder. Min syster, som förövrigt är "flickan med änglahåret" som ni har undrat över. Hon blir tretton i mars fastän hon ser betydligt äldre ut.

Jag går media-linjen på ett gymnasium i lund fast jag egentligen inte alls känner mig som en media tjej, mera som en samhäll-ekonomi tjej. Däremot så kommer jag att gå profil journalistik till hösten, och det är nog precis en sådan tjej jag är och känner mig som.

Skidresor är bland det absolut bästa jag vet.

Den bästa platsen i hela världen är, enligt mig min sommarstuga i tylösand. Stugan håller för tillfället på att få en lite makeover med en friggebod (där jag och mina vänner kan spendera sena sommakvällar i) och den har världesbäst läge med bara en kort gångväg till världes finaste strand. Man kan cykla till ricardos och köpa sveriges godaste italienska glass, dansa på afterbeachen, konserter och på resturangområden. Där finns världens godaste pizza också. Ord kan inte beskriva hur bra jag har det där!

Jag har ganska svårt att shoppa från och till. Jag är otroligt kräsen med var jag shoppar och jag, som är född i vågens tecken har otroligt svårt att bestämma sig. Jag är snål även om jag har råd med plagget gånger tio och det gör det extra svårt eftersom mina favoritbutiker är topshop, spiritstores, lexington och liknande. Men det bättrar sig!

Jag älskar att laga mat, även om jag är ganska ny på det och inte så värst duktig ännu. Jag försöker att laga mat så många gånger i veckan jag kan men det är svårt att hinna med när man ska prioritera plugg, vänner och träning också.

[ph: weheartit]

Del 2.

Just nu sitter jag i skolan och önskar mig bort. Till värme, till bekvämare kläder och brunare ben, till pirrande kärlek och ett gäng vänner vid grillen som ger lyckorus och inte irritation och smått sura och sårade tankar. Men ändå måste jag sitta med obekväma jeans och se på när våren, för ett ögonblick kommer och sedan går. Här är del två av bilderna från florida. Puss


[ph: by me]

Del 1.


Det är lika kallt som i november och plötsligt minns jag en vecka i november då det var mer än 20 grader varmt och jag besökte Floridas hav och stränder. Här är del ett med bilder som jag inte visat ännu. Puss
[ph: by me]

vad jag drömmer om just nu.


Under dessa kyliga snart-lov-och-jag-längtar-dagar drömmer jag lite extra mycket och här kommer en lista på sju saker jag drömmer mest om just nu. Ha det fint! Puss

Tumblr_l6e7xnf0ty1qzm7cco1_500_large
Att äntligen få se soljus genom mitt fönster.
Tumblr_lg2cmazqlz1qd646ho1_500_large
Att få somna om och ligga och drömma genom en hel skoldag och få glömma alla minusgrader och vardagsproblem.
Tumblr_lb0bymt9vv1qzs6uro1_500_large
Bär och fina matbilder (jag älskar nämligen att fota matbilder)!
Tumblr_ldsjbu4qlc1qduq95o1_500_large
Ett nytt sängbord, hyllor, fina tavlor och vita kuddar till mitt rum. Vill ha vitt, vitt, vitt!
Tumblr_lcp6twk75b1qehqz8o1_500_large
Sommarben, sommarkläder, sommar, sommar sommar.
Tumblr_lawvawst0o1qcg4f2o1_500_large
Att få tillbaka lite inspiration och vara lite krativ igen.
Tumblr_le5c68zzes1qeazmyo1_500_large
och slutligen sommarkärlek (för vad drömmer annars en frusen tonnårsflicka om).
[bilder: weheartit]

morgontankar.

för jag orkar inte gå upp idag. Puss
[ph: av mig]

morninglight.


Såhär kan det se ut när man vaknar upp en ljus sovmorgon hos en fin vän. Nu är det tyvär inte sovmorgon utan skola till fyra men nu är det rast med spotifymusik och snack. Och när klockan ringer ut blir dte bara bättre. Puss[ph: by me]

pink life on the countryside.


Jag har två katter som är de finaste mysigaste katterna i hela världen. Jag har redan visat Charlie för världen och nu vill jag visa universums mysigaste Melody. Molly kallas hon och älskar att bli kliad på magen, jaga snören och saker som släpas mot marken. Skrattanfall varje gång hon springer tillsammans med sin bror in i väggar och dörrar varje gång de jagar varandra. Typiskt det som lyser upp min dag lite! Puss


[ph: av mig]

jag känner någon sorts saknad av någon jag aldrig haft.


Kärlek från båda hållen och vi är bara oss själva. Hade varit fint. Puss

Tumblr_lfukx22qky1qzmnlso1_500_large
Han kommer in genom dörren och så är vi där, vi tycker om varandra lika mycket från båda hållen och han slår sig ner ivrigt och gör en lista på saker han vill att vi ska göra när vi är där. Jag bara står och tittar på, så fin han är.

49519-e955eb-500-338_large
Jag han lägger mig ner och jag kastar mig ner bredvid, vi pratar om allt, jag som tänker så mycket lyssnar knappt och det ända jag kan tänka på är att han är min och jag är hans, det är kärlek från båda hållen.


Tumblr_ldpxhmk2mx1qfpxoto1_500_large
Vi går och tar ett kvällsdopp, jag får låna hans halduk och även fast det är kväll och svalt så känner jag bara värme från hans armar.

Tumblr_lcblon9i7a1qdds6ko1_500_large
Och vi trivs så bra tillsammans, hans säger att han har det roligast som mig och tror vi känner detsamma på båda hållen.

Tumblr_lcaxnj7gk01qae0njo1_r1_500_large
Och var vi än så kommer du tillslut och viskar i mitt öra att allt du egentligen vill är att hålla om mig, det får han. Och så känner vi lika mycket kärlek på båda hållen.
[ph: weheartit]

RSS 2.0