no more cold.

I dag var det studiedag och jag har spenderat dagen packandes för fullt. I morgon lämnar jag höstkylan i sverige för att spendera mitt höstlov i varma, sköna florida. Åh, så skönt det kommer bli! Nu återstår god mat och vänner. Pussph: på mig tagen av J på dagens höstpromenad.

på franska.


Mitt lov har börjat lite tidigare än alla andras i år. Jag har studiedag i morgon och har chans att ta det lugnt, packa, baka och spela musik på alldeles för hög volym. Men om jag hade haft nog med pengar hade jag rest bort redan då. Så här tror & hoppas jag det hade sett ut om jag hade spenderat en dag i paris...


Jag hade åkt redan i kväll, sovit på flygplatsen, sovit på planet och sovit när jag kom fram.

Här skulle jag vilja bo. Med balkong och utsikt mot eiffeltornet, åh.

Min kanin skulle få följa med såklart, hur mysigt hade det inte vart om man vaknade med bara liten nos som sticker ut genom täcket.

Är man i paris är det inte mer än rätt att äta croissants, med choklad såklart.

Efter frukost skulle jag gå ut på le avenue & förhoppningsvis hitta honom (åvan) väntandes där på mig. Är han inte lite av en dröm?

Vi skuller vandra tvärs genom paris och han skulle visa mig sitt favorit cafe och bjuda mig på macarons.

Så här kanske jag skulle se ut. Mysigt. Fint. Jag.

Vi kanske skulle hamna i montmartre vid den här fina Karusellen.

De där hema skulle nog bli lite smått chockade om de kom hem och såg ett sånt här vykort liggandes min säng.

Jag och drömmen skulle gå hem till lägenheten. Man behöver inte turista så mycket när man reser tycker jag. Det är så mycket bättre att leva och bara vara. Jag skulle kunna leva dessa dagar om och om igen, bara jag har med mig drömmen (alltså kärleken) med mig.

Puss.

när jag var kär och bara kunna spela en enda låt på pianot.

Jag minns för ett år sedan, då det snart var höstlov och alla drömde om kärlek, även jag. Jag var kär. Så kär att jag satt dagarna långa och klinkade på pianot, låten som jag tänkte var om honom. Han hade alltid farfarströja på sig, han hade alltid halsduk och i bland hade han också en hatt. Han var lite fånig, han hade finnar och ett ganska ovårdat hår. Men det tänkte jag inte på, för allt annat var så vackert. Han och jag hade samma musik smak, samma låtar som låg extra varmt om hjärtat och samma sånger som vi nynnade på. Han och jag var precis likadana.

Det var mysig att vara kär. Men också jobbigt. Jobbigt att han inte hade någon aning om kännslorna som brann inom mig. Han visste inte att det var honom jag alltid drömmde om, han visste inte att det var honom jag längtade efter att hålla om och att det var om honom jag spelade. Det kan ha varit i dag, för just ett år sedan som jag fick nog och bestämde mig för att det var löjligt att gå omkring och hoppas på att det folk kallar ödet skulle föra oss tillsammans. Han skulle få veta allt och det skulle vara snart. Jag var bjuden på en filmkväll. En kväll då vi skulle få gå till havet och kanske hålla om varandra, kanske sova bredvid varandra och kankse, kanske få kyssa varandra. Jag ville så gärna berätta hur fin jag tyckte han var och hur gott jag tyckte han luktade.Kvällen då jag skulle tala om sanningen för honom kom och fjärilarna i magen hade blivigt fler och ivrigare. Han bad mig att komma tidigare än de andra för att hjälpa till med maten, så det gjorde jag. Och fjärilarna i magen ville inte lugna sig ens en enda minut. Jag kom, vi lagade mat, vi gick en promenad, vi kom tillbaka och vi slog oss ner i hans rum. Han visade sin spellista för kvällen och berättade om låten han lagt till för min skull. När låten gick i gång kunde mitt hjärta inte skuta skutta och jag var så snurrig att jag nästan inte kunde säga något alls. Men ett tre ord fick jag fram och sakta men säkert klarade jag av att berätta hur jag älskade hans lukt, hur bra musiksmak han hade och jag berättade till och med om låten jag alltid spelade och hur jag alltid tänkte på honom. Han kände detsamma för mig och jag blev obeskrivligt glad och fjärilarna i magen blev, om möjligt flera. Nu skulle det bli vi, nu skulle det säkert bli vi!

Vi kysstes aldrig den kvällen, och så blev det aldrig vi. Även om vi försökte. Men det är fint att tänka tillbaka till hösten då jag satt dagarna långa och spelade den där låten på pianot och tänkte på honom.

dust and fairytales is not enough when it comes to daydreaming.


I dag står mig hjärna på stopp, finner inga orda för någonting och tankarna kretsar kring saker som jag inte får svar på. Så i stället för att fördriva er tid med meningslösa texter om blickar som möts och händer som far över ryggens bara hud tänkte jag visa er något personligt. Tre saker faktistkt.


ph: me.

Min första och finaste sak är min portmonä/solglasögonfodral/sminkväska som kommer från någon rea för länge sedan. Jag älskar allt som stavas vintage och att den är blommig gör den lite extra fin.

Min andra och mest använda sak är mitt vita transparenta linne som jag bär till/över/under allt jag äger. Stavas din garderob "klädkris" så är det verkligen ett nödvändigt kap.

Min tredje och sötaste sak är mitt eiffeltorn som jag bär som armband (se bilden åvan) nästan gämt. Så fort jag ser det får jag ett lyckorus och börjar dörmma om montmartre, croissants, paris och franska pojkar, vilket jag gör nästan jämt.

puss.


today im happy and thoughtful.Bilder av/på mig.

Med ruffsigt hår, paljett rosett, stickad tröja och ett hyffsat humör drar jag till skolan. Solen skiner och fast än jag längtar till snön så känner jag att i dag kommer bli en bra dag.
Visst känns allting så himla bra när man bara är allmänt glad?


Puss.


hade ni inte önskat?


Jag är lite annorluna. Konstig om så får vara men jag fullkomligt längtar bort från höstsolen. Jag vill ha regn och rusk, allra helst snö. Jag är konstig för att alla vill ha värma men, om ni tänker efter är det verkligen konstigt att önska sig dethär?


Att få vakna upp i en varm säng och se snön ligga som ett täcka på taken där utanför, vilket på något sätt gör sängen ännu varmare.

Att få ta på sig finaste kappan och vandra ut och känna kylande snöflingor falla mot ansiktet, något som förövrigt är det ända den där fina kappan är gjort för.

Kanske hade det varit lite extra fint att sitta på ett caffeé med snön fallande utanför..

Och kanske hade din latte med skummad mjölk, grädde och cinamon-kryddning smakat lite godare?

Och kanske hade kyssar i just snöfall varit det absolut mysigaste som finns..

Dessutom, när det har blivigt kväll, mörkt, och snön faller ute då är det så mycket lättare att sätta sig i fönstretkarmen och skriva om lyckorus, värmande armar och alla slags drömmar..

Jag tror nästan att allt blir lite finare med snöflingor..

de franska cafféerna är lite finare..

Och min kanin skulle inte få gnaga sig ur buren när det är så kallt ute. Jag skulle nog lyfta upp henne och hålla henne intill mig tills hon får spring i benen.

Åh, bara att skriva om min kärlek till snöfallet gör mig alldeles varm i kroppen, vilket är lite konstigt egentligen. Lyssna på det här och byt ut stjärnfall mot snöfall. Hade ni inte önskat?

Puss.

för att du sårar mig fast än du inget vet.
I dag är det söndag och det är inget man kan missa. Det är typiskt söndagsväder och jag har typiska söndagskläder. Grå dagar som den här kan jag inte låta bli att krypa upp i ett mörkt rum där bara träden utanför fönstret ochden flammande lågan hos ljusen visar liv. Där drömmer jag, tänker jag och funderar alldeles för mycket.

Vänner
. Med de ska man må bra, vara glad och känna den bästa känslan i världen. Lycka. Och med de flesta gör jag det. Men bara med de flesta. Det finns dock den som jag vill ställa frågor till; Varför är jag aldrig lycklig med dig? Varför är jag tvärtom och upp och ner i stället? Är det för att du är så smal och lång och så säker? Eller är det för att du tror dig veta allt om mig men det visar sig vara exakt tvärtom? Kanske är det det hon säger eller är det det hon får mig att känna, eller inte känna. Men efter varje möte vill jag bara uppleva en Söndag. Vara dyster och kanske fundera lite. Vad gör man när ens klister inte klistrar lika bra längre? Slänger man det direkt eller låter man det stå kvar torka ut? Ska man spara på det man har och använda det ändå?

smells like.ph: på mig av min finaste Isabelle under gårdagens höstpromenad.

Det doftar höst nu, på riktigt och jag blir nästan lite kär. Varm i magen blir jag i alla fall för nu vet jag att hösten är i gång på riktigt och det dröjer inte länge förrän det blir lussekatts bak och glöggkvällar. Men innan jag får julfeber ska jag gå i genom hösten först. Och det gör inget. För hösten är det mysigaste som finns.

Puss.

i kväll såg vi på filmen som är alldeles för tonnårsflickig men som har världens mysigaste käleksscen.


Åh, i kväll såg jag wild child med mina fina. Vi drömmde om england, vintageshopping och (såklart) Freddy. Den är lite för tjejig men just i dag kändes det perfekt. Det jobbiga nu är att vi är tre som är förälskade i Alex Pettyfer.


ph: weheartit


oktoberönskningar.rosetter, skjorta, klänning, vit stickad tröja - monki
spetströja, väska, halsband, shorts, vantar, grå stickad tröja - HM

skort - vagabond

nothing ever changes.


Hej mina fina! Dagen har börjat bra och jag längtar till skolan ringer ut och jag får vandra bort till caféet med världens godaste brownies och ta en latte. För att fira fredagen lägger jag upp veckans hjärtade bilder. Så här har ni! Puss

it's really no mission.


Varje morgon tills i dag har jag haft en dålig hårdag. Ruffsigt, slitet eller så vill lockarna bara inte lägga sig riktigt rätt. Så för att förfina alla dessa dåliga hårdagar kan man sätta upp ruffset i någon fin frisyr. Här följer lite fint som jag hittat på weheartit.


Fiskbensflätor är himlans fint men åh så klurigt, det lär man behöva lite hjälp med...

Det allra lättaste lär nog vara att göra en fläta med luggen och sedan sätta upp håret, lagom ruffsigt med en klämma. Extra fint blir det om klämman föreställer en fågel.

Har man ett fin sidenband i någon finfin färg kan man knyta upp håret i en hästsvans.


Att fläta in ett rosa sidenband i flätan är ju hemskt fint!

...eller knyta den i en form av en rosett i slutet på flätan.

Puss.

ett tips.

När man har lite småtråkigt eller bara vill ha lite inspiration i vardagen så är ett bra bloggarkiv något av det bästa man kan göra...bilder: lisaplace - bloggarkivet 2008.

För två år sedan så följde jag bloggen Lisaplace dagligen. Då tyckte jag att det var en av de bästa bloggarna som fanns. Numera faller hennes blogg, som har förändrats något inte riktigt mig i smaken men att titta tillbaka till arkivet 2008 är perfekt när man har lite småtråkit eller bara söker inspiration. Bäst är juni/juli/augusti/september 2008 Läs!

Puss.

a moment of love.


Jag kan liksom inte låta bli att älska weheartit. Här är ett urval av mina favortitbilder ur temat kärlek/love samt lite fina citat från böcker filmer och, mestadels mig


" egentligen vill jag bara ha någon som jag alltid vill hålla om. någon som alltid vill hålla om mig"

"någon som alltid är på kysshumör när han ser mig och någon som kan göra mig varm med bara blicken"

" Och det bästa var att han såg på mig och insåg att jag inte klarade av dimman och dammen hemma. han tog mig ut, drog mig ner tillstranden och gjorde så att hösten förvandlades till ett substantiv"

"efter att mitt element gick sönder trodde jag att jag aldrig skulle somna varm igen. Men så förändrades mitt liv och plöttsligt kunde jag sova naken och ändå känna mig varm"

" he's so in love whit you, for sure. He looks at you like... like never ever ever before"

" jag fattar inte att någon kan älska mig fast än jag har en bakgrund svart som natten och naglar som aldrig är långa eller av samma färg, ens ordentligt målade... "

"det var nästan som att springa en mil efter att i 30 dagar suttigt stilla. jag fick en hjärtattack"

puss.

get your akt together.


Visst är det underligt hur ett ord, eller till och med en mening kan såra så mycket? Hur man det kan förstöra en kväll och hur man kan vara depp i flera dagar? Ord som kommentarer, tillgsäelser som uppmaningar. Allt kan ibland komma vid fel tillfälle av fel person.
Det förstörde liksom kvällen, till och med resten av helgen. Jag bara tystnade och skyllde på huvudvärken.Det är liksom inte lönt att ta upp något som inte kommer ändras...

hej mina fina.

Här har ni min helg i bilder. Passar bra såhär en måndagkväll,speciellt när ni har bett om lite mer vardag och personligt, så varsågoda. Och förrästen vad tycks om sånt här mer vardagligt?


nyklippta caroline i väntan på buss.

caroline och cajsa fick barbapappa cravings inne på åhlens och var bara tvugna att krama de största.

söt cajsa i mitt vinterläppstift.

Vi har saknat varann.

Vi drack chilli thé.

Vi hänger i hop alla tre på ett väldans bra sätt. Hade det inte varit för cajsa hade jag inte lärt känna carro alias den kloka, på bilden.

jag i alldeles för ruffsigt hår med en alldeles för god bit av en äpplekaka i munnen.

Jag köpte ett par nya shorts som jag suktat efter länge inne på hm. jag hjärta prickar.

Puss

sånt som jag fortfarande tänker på.

bilder: weheartit

Hej vänner. Jag har det bra och väntar på att kunna lägga upp helgens bilder. Men först banankaka med mina fina två. puss

love all around the world and back.Efter skolan tar jag och carro ta tåg/buss upp till nyköping och träffa våran vän cajsa.
Här är en lista på saker som jag har eller tänker köpa som jag och C kan roa oss med på resan:
  • Senaste nummret av Elle damp ner i brevlådan häromdan. Jag har sparat den men i eftermiddag ska jag äntligen få läsa, titta och bli inspirerad.
  • Min bok Norweigan wood av Haruki Murakami, mycket fin bok.
  • Musik. I födelsedagspresent fick jag Håkan Hellströmms sammlade singlar cd, han och andra fina ska jag lyssna på med huvudet lutat mot fönstret då jag drömmer mig bort.
  • Skriva lite listor på vad jag vill wants, needs, cravings och annat. Jag är galen i listor.
  • Titta på filmer jag längtat efter att få se. Filmer som Amelie från montmartre, Hitta nemo (doris är underbar!), were the wild things are och kankse lite avsnitt av gossipgirl, How i met your mother, friends eller gilmore girls kanske.
  • Godis, godis, godis. Jag kan liksom inte låta bli.
Nu bär det av! Puss

stil.


I en mapp på datorn sparar jag alltid en massa bilder på folk med fina kläder eller bara bilder med stil som inspirerar. Bilder som dehär:


denna bilden hittade jag hos Frida. Spetströjan liknar den som nyss har kommigt in på H&M och med slitna levis blir det aldrig fel!

den här bilden har jag funnigt hos fina
Flora. Kombinationen festlig paljett och sttor tickad myströja älskar jag.

En prickig/nitad rosett att ha bak i håret är något jag letar efter, vet ni vad jag hittar någon? Bild.

Bild från Lisas arkiv. Då sparade jag den här bilden, en stor, stickad och grå halsduk vill jag ha i höst!

Den här bilden har jag visat innan men jag är helt förälskad i kombinationen stickad tröja, halsduken och en slarvig knut. Bild.

Det var allt för nu!

puss


.


teenage beds are only for tears, hurt and kissing.
ph: Weheartit

Mitt rum är just nu ganska opersonligt utan några som helst bilder eller färgtoner. Bara en fin väckarklocka, böcker och en ostämmd gitarr. Så jag ska försöka göra det lite mera personligt, kankse prita ut någon bild, hänga upp saker i taket och våga lägga till lite färg. Fast inte för mycket. Den allra sista bilden visar mitt abslouta drömrum. Sängen, golvet, fönstret, ge mig!

puss.

heartbreak town.


Jag måste erkänna något som egentligen är ganska ointressant och deprimerande om mig. Men jag måste liksom skriva det ändå.
Det trista och det verkligen dumma är att jag mår fruktansvärt kasst och tycker det är jätte jobbigt att gå på stan eller till plugget och känna mig obekväm med det jag har på mig. Inte så att just kläderna är obekväma utan det att jag inte känner mig snygg i det jag har på mig. Jag trivs liksom inte.
När den kännslan kommer kan jag inte sluta tänka och fundera på vem jag är. För det är just det jag inte vet.....och det är just det som är så jobbigt.

yurima makes me cry.Just nu är jag i en mellanperiod som tar kål på mig. Just i kväll mår jag dåligt. Ensam framför brasan då inte ens musik kan muttra upp mig, och den finaste musiken får mina tårar att bränna i ögonlocken. Jag vill inte, vill inte, vill inte känna så här.

you allways win, you're allways first but, still, I'm so happy for you.... det är bara lite svårt att förstå.

leaves ar falling down but all you care about is your stupid summer memories.

I dag kände jag verkligen hösten ända in på ådrorna & så här vill jag att min höst ska vara:


Soffhäng i mitt snart lite nyar rumm (ska göra om det lite) med tända ljus och massa fint.

Kärlek såklart.

Förskräckligt mycket kaffe och caféehäng.

Kakbak.

lite garderobspåfyllning också. Behövs!

Puss

remembering sthlm.


photo: me by L.

jag har saknat sommaren tills i dag. nu känner jag äntligen höstvinden och löven soim faller. det kommer bli bra det här. hösten. hösten kommer bli bra.

what was i thinking, what did i hope for?

Denna eftermiddagen blev inte alls som tänkt. Om jag ens tänkte.
I bland blir jag så himla rädd. Rädd att jag ska bli så sjuk igen som jag var i våras. det började som en förkyldning men slutade med kramp i magen, illamående och halsfluss. det gick till och med så långt att jag fick tvinga mig själv till att kräkas på bästa sätt. Om jag inte blir bättre snart så får det bli något starkare att medicinera mig med än kaffe och te.

Men det får kaffe får det bli för nu, och kankse popcorn om jag frå sugen tillbaka. Det är tur att jag har så söta kusiner och världens finaste morfar som tar hand om mig. Och om en halvtimme börjar bra film på tv4. Bästa kuren.

Puss.


fint.collage: Florasblogg.se.
Jag har en mapp i datorn där jag sparar alla fina kollage jag hittar. Så mycket fint!!

streets outside your window are overblown.

Godmorgon, ni får gärna titta in på min flickr här och lägga till mig som kontakt. Jag behöver lite inspiration.puss.

som om det var några år sedan och jag var obetydligt mycket barn.


Denna kväll spenderades hemma hos min fina Isabelle med andra. Jag tog massvis med bilder men de orkar jag inte ladda upp nu (00:59). Men jag hade det väldans mysigt med bra tv, fint snack och alldeles för mycket efterrätt och choklad.

I stället för bilder från kvällen kommer här en bild som togs för en vecka sedan på min fina fantastiskta vän Therese. Världens finaste är hon.Puss & Godnatt.

next thing we're tuching and you look at me, it's like you hit me whit lightning.


"I bland har jag bara så svårt att tro att det finns någon. någon som vet vad jag gillar för musik, någon som vet mina svagheter. någon som har ruffsigthår även fast det inte är morgon och som gör mig varm även fast det är minusgrader och jag borde vara is."I bland pratar jag och mina vänner om kärlek, kyssar, pojkar, deras kläder och skor. Tusen gånger pratar vi om allt det där och tusen gånger har jag de sagt att det inte förstår hur vi alla kan vara singlar. Det förstår jag. Vi har ju inte träffat någon. Det jag inte kan förstå är att det ska finnas någon, verkligen ska finnas någon, som vet min favoritperfym, hur man kysser mig och hur man får mig att skratta.
Jag är ganska bra på att ljuga och dölja saker. Så jag visar mig sällan osäker, fastän jag är.

Hur ska jag kunna förstå om han är kär om inte ens jag vet vem jag är?

I WISH.

Bild från Kisskissbangbang.devote.se fantastiska arkiv.

Fina Lovisa (kisskissbangbang) i gubbskor, levisshorts, prickig kofta och en alldeles för fin skepparhatt.

Nästa helg ska jag till stockholmstrakten och träffa världens bästa Cajsa. Då ska jag ta mig till hattbaren och köpa mig en skepparhatt...

och egentligen vill jag ha gubbskor och prickig tröja också.


I wish sleeping twelve hours was a law.
I morgon är det fredag & jag är megataggad! Fast sovmorgon vore bäst...
Godnatt & puss.

det där med vinterkläder.


Det är ganska traditionellt för mig att när kylan börjar komma köpa nya vinterkläder. Halsduk, mössa, skor och jacka. Precis som man kan se några inlägg ner är skorna kirrade, halsduk köpte jag prisvärt på H&M. Halsduken går också att göra såhär med så mössan är också fixad och fin. Men sedan finns det där med jackan. Sedan förra i söndags har jag haft en finfin jacka från topshop hemma som jag har vart fram och tillbaka med. Så nu får den åka tillbaka. Men vad ska jag ha i stället liksom?

Åh, man märker allt för tydligt att jag är våg.


Såhär kunde jag se ut för ett år sedan. Glitterbasker, stort, stickat och monkiduffel.

en till blogg.

Jag måste ta och tipsa om ännu en fin fin blogg. Rebeccas blogg är fylld med dels fina bilder på henne och hennes vänner men också på hennes superfina outfits. Hennes stil är en blandning mellan sockertopps söta klänningar matchat med knästrumpor och någon fin basker & kilklacksskor och svartvita weekday fodral.

Jag vill inte missa ett ända inlägg därifrån. Läs på lillavitsippa.devote.se.
puss.

dreamers are like clouds, they just are'nt tuchable.


Idag klampar jag omkring i mina nya kängor. de kommer från vagabond och kostar precis under tusenlappen.
de klämmer verkligen men om några veckor är de lagom slitna och passar perfekt, trust me.pics by me - please let me know if you're steeling them.

forhtysix minutes to lunch.


Mest för att weheartit är så fint.


.


rosettmani.

Rosetter är fint, men kan i bland bli lite för sött.

Men det är väldans fint att titta på, också i en låda, bara sådär.

Och de passar ju alldeles utmärkt på bild...

Men egentligen räcker det alldeles utmärkt såhär.


I samett, på en plånbok, från monki. Puss.

löpningsbegär och sportmüslicravings.

Åh vad det är trist att vara sjuk.
Nu vill jag bara ut på slingan, springa, och flyga fram till musiken i mina öron.
Godnatt.


Is only black ever to much black?


I söndags provade jag dessa skorna inne på Nilsons. märket är vagabond och de kostar 799 kronor och är superbekväma. men det var en lite för tjock platå kanske och bruna hade egenligen suttigt bäst. men åh så fina!

Pengar och tid är det man får anpassa sig efter 24/7. i  söndags köpte jag en skepparliknande duffel på topshop. Den kostar aningen över tusenlappen och jag är inte helt etthundraprocents säker på den. hade den kostat halva priset hade jag inte tvekat. men nu? och så har vi skorna här. Åh, tveksamheter här med. om allt bara hade kostat halva priset.
Min fina classmate Linnea tipsade mig om den här bloggen, där hittade jag bilderna på skorna som jag har redigerat om lite.


puss och godnatt.

ibland kankse man inte ska säga vissa saker för det blir bara fel även om det slutar okej. Du ångrar liksom det ändå och det går inte riktigt att vända på det spåret du kört på....och då tänker du på någon annan och då känns det som att du blir överkörd av ett tåg medans ett annat kör i väg från dig.

Niotillfem.


Jag är med i en tävling hos fina Sandra. Har jag tur vinner jag en Tim Burton kortlek med alla fina figurer med. Fint.Här är jag, precis innan allt började.

streetstyle.snygga Frida Gustavsson är en av mina absoluta favortitmodeller. ++ får hon för att hon har en så sjukligt snygg stil också. Så här kan jag tänkas se ut i höst.


Väldans fint med avklippta levis och iron maiden tshirt.

En liknande skjorta finns på JC, jag tror jag tittar in där i veckan. 199 kr kostar den och passar fint till det mesta.

Levis igen. Och den där skinjackan, så snygg så!

Detta är nog finast av alla. New England, knästrumpor, kavaj, gubbskor (vill ha!!) och för att inte glömma, levis igen.

Bilder från Google.

i steal all my pictures from weheartit.


En vän till mig berättade att han har börjat snusa. Då sa jag vad jag tyckte..."om du letar efter rus så kan du väl börja röka istället? Ciggaretter är mycket finare än snus".

p.s i love you.Lördag. 21:00 på tv4.


now you know what i do think about you, love, life, all what's true.

En lista – från niotillfem

10 FAVORITER
Färg: Blå.
Mat: Pasta Marinara/Frutti di mare. Eller nästan all pasta egentligen (minus allt för vanilga spagetti bolonges, Carobonara och lasange.
Band: Two door cinema club är nog favortiten-just-nu.
Film: The Holida, Last song och taken.
Bok: Hm.. Nick and Norahs infinite playlist, tror jag.
Sport: Kanot (kajak) för tusan! Och så lite simning kanske.
Årstid: Sommar såklart. Men vintern och Hösten är också otroligt fin.
Veckodag: Fredagar.
Glassmak: Det där går alltid efter humör men Magnum är mumma mumma i alla tider!
Tid på dygnet: Kvällningen.

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:  Lite halvbra sådär.
Smak: Inget alls. Har mest ont i tungan.
Kläder: Sailortshirt.
Bakgrund: Ljudet från tv:n och en vit väg och en massa kuddar.
Nagellack: Naglarna väntar på något inte allt för tjejigt rött eller rosa.
Tid: Sexton och tolv.
Omgivning: kuddar, filtar och en massa filmer.
Irritationsobjekt: Att jag inte bokat biljetterna till håkan ännu och att jag inte är frisk.

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Inte direkt.
Brutit mot lagen: Jo visst, på alla vis med cykel och sedan lite till.
Blivit arresterad: Nej, men stoppad av herr konstapel.
Badat naken: Ja, men länge sedan, men jag har lovat att ta första doppet 2011 naken!
Varit med på TV: Inte vad jag minns.
Kysst någon du inte känner: Vi kände inte varandra särskilt bra så ja... Herregud, det är precis detta jag syftar på
här.

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: två, Isabelle & Cajsa.
Du tycker om: dumm fråga, jag tycker om många.
Du inte gillar: Idioter, elaka människor och de som förstör.

2 VAL
Kaffe eller te: Latte <3
Vår eller höst: Höst!!

1 ÖNSKAN:
att jag blir frisk ty NU!


ungefär såhär.


Såhär känns det ganska ofta. precis såhär faktiskt.

weheartit.

your hair was long when we first met.Isabelle, ska du vara hemma på fredagkväll? Jag vet ju inte, du har ju en ny del av ditt liv och kanske annat planerat. Jag har inget nytt liv men jag har dock planer, men att vara tränare för en träning som ingen ändå ska vara på och dessutom inte är lika mysigt som att vara hemma hos er en kväll. Så det kan jag skippa! Om du ska vara där dvs. Och sedan.. läs här.

I'm so ready for love.
photos: weheartit.


till mina vänner som vill spendera ett obeskrivligt minne och 300 kronor med mig.Den 20/11 spelar han i Lund. Snälla följ med mig.


som om inte målnen skymde nog så märker jag att jag står i skuggan av dig.

[P.1] jag har liksom inte längre koll, inte i dag i alla fall.

Bild: Kall hud och spets (här)


Jag är hemma och är sjuk. Det går inte riktigt att njuta av det när man (hörutom att hosta och nysa hej vilt) känner press och stress för allt man kunde gjort när man var frisk. Solen ute vill få mig till träningen och kappan som hänger utanpå garderoben vill få mig att ta ett beslut.
Så man sitter mest i soffan/sängen/soffan och försöker fördriva bort tankar och tid med böcker, filmer, tidningar och bloggar men när stunden kommer kommer man mest tillbaka til tankarna frånbörjan. Ut, ut, ut. Beslut, beslut, beslut.

Jag måste liksom skriva och rita hela tiden för att få bort lite tankar. Jag tänker liksom förmycket när jag inte har något att göra. Oroar mig även fast jag vet att allt kommer att bli okej. Men ändå gör jag listor och kollage. 10 filmer jag vill se, 10 plagg jag måste ha, 10 saker jag vill göra, 10 saker jag inte vill glömma.
Det sistnämnda fick mig att tappa greppet lite. Jag komm liksom på max fem minnen som jag inte vill glömma, varav några var årstider och några var bara allmänt patetiska. Jag vill göra så mycket mer än vad jag tidigare gjort.
Jag älskar att uppleva nya saker. Jag har begär för äventyr, jag ällskar att hitta på nya saker. Jag tänker efter och undrar... Vad hände med fredagsfikan som skulle bli en tradition? vad hände med avskedsfesten? Pickniken i parkerna? Cupcake-bakar-kvällen? utomhus bion? och vad tusan hände med planerna att gå på underbaraste håkan konserten? De är nog mest dessa svarlösa frågor ger mig stress och press mest.

Faktum är att jag just nu sitter och lyssnar till Håkans många tånnårs drömmande låtar och tänker på att tre stycken hundra lappar är så värt en hpkan konsert med mina vänner. Men på något sätt har jag känslan av att det inte blir av. Antingen för att jag liksom inte orkar dra i hopa dessa, tjata hål på mina vänner att ta med npgon håkan lover eller att jag är så säker på att få höra orden jag-har-inte-råd.

Det är verkligen inte så att jag sitte här dyster för att mina vänner inte är lika mycket håkanfan som jag är. Det är inte heller så att jag sitter här och surar över att jag inte heller är lika nöjd med mitt liv som mina andra vänner är. Jag klagar inte på mina vänner alls. Mina vänner är underbara, underliga och alldeles speciella.

Jag har egentligen inte så bra koll på mig själv. Det är liksom de där listorna jag måste skriva för  att liksom bekräfta mig själv att det är just de där 10 filmerna som är mina favoriter, eller låtarna, rätterna eller minnena....
Jag borde egentligen sluta med just det jag gör nu. Grubbla, fundera och skriva. Bara leva. Men så lätt är det inte för rätt som det är sitter man där igen, och skriver ner precis det man tänker på, och känner den där pressen och stressen precies som förr.

one year ago.


[copyright - hs.]

något i magen som nästa känns som oro.

3 noteringar:
Det är måndag och jag ligger hemma sjuk...
Jag kan inte bästemma mig om jag ska ha kvar min nya topshopjacka...
Åh, så vill jag ha gubbskor som dom på bilden nedan...

Bild: Kisskissbangbang.devote.se

favoritbloggar.

Nu ska jag visa några av de absolut härligast bloggarna på vår planet! Här är...Lovisa Ranta - kisskissbangbang.devote.se

Hon beskriver sitt liv, tankar, känslor, kärlek och mode med så fina och välskrivna texter och bilder.
Hon är värd minst 1000 besök och jag förstår inte hur hon inte kan få så mycket cred som hon borde(!!).


...Och här är Flora - florasblogg.se

Fina flora skriver vackert om sin vardag och visar fantastiska fantastiska bilder. Hon har en härlig stil och hennes bilder är underbara. Missa inte denna finafina blogg!


...Olivia och Amanda -  Moderniteter.blogg.se/arkiv: moderniteter.devote.se

Åh vilken stil och åh vilka bilder! De får mig att drömma London, Paris, Vintage och Topshops fina kläder. Missa inte heller deras arkiv på devote.se!


Sandra Beijer - rodeo.net/Niotillfem

Ni har sökert både hört och sett men jag måste ände berätta om denna underbara blogg. Jag blir så avis på alla paris och tokyo resor, maskeradfester, söndager, måndagr, tisdagar och sjömanskläningar. ett måste!


Nu ska jag byta om, lägga mig, krya, läsa Norweigan wood och fundera om jag ska ha kvar min nya jacka eller inte.
love

så enkelt, så fint, så mycket sommarkänsla.moderniteter.blogg.se

svar på frågor som ingen frågat.

hur skulle du bära upp; ett par svarta kilklackar? en vit skjorta?
Jag skulle stoppa in skjortan innanför ett par svarta, högmidjade jeans och sedan styla efter personlighet.

vilken låt är det just nu som du kan lyssna om och om igen utan att tröttna på?
Hela plattan; Lisa Miskovsky - falling water.

favoritplagget just nu?
Min nya stickade tjocktröja och min mysiga halsduk..

favoritgodiset?
Choklad!!

födelsedag eller julafton?
Julafton helt klart! även om årets födelsedag var mer än fantastisk.

Hur gammal är du?
sexton sedan i tisdags.Vilket är ditt favorittvprogram och film?

Halv åtta hos mig säger jag aldrig nej till! Bland film är det nog The Holiday, Love Actually, Taken  & Hitta Nemo. Salig blanding men sån är jag!

Läser du mycket böcker? Vilka typer av böcker i sådana fall, och vilken äor din favorit bok?

Om kärlek och om vardag är nog mina favorit ämnen. Bästa boken är nog För bra för att dö.

Hur lång är du? och går du ofta i klackar?
Cirka 1.72 skulle jag tro. Mitt skosortiment består av kängor därav de flesta har antingen en låg klack eller hög i trä, converse, ballerinor, gummistövlar, så mja.. lite.

Bara undra om du skulle pierca dej, var skulle det bli någonstans då?
Gärna ingen piercing, hellre en tatuering. men annars, räknas det i högre delen av örat.

hur är det med kärleken ?
kärleken är bara längtan för mig just nu...

Vad har du på dig i höst?
Mycket stickat, kängor, fina mönster och gärna lite rött

Har du flickr eller liknande?

ja flickr har jag allt!

hvilken farge har du på tannbørsten?
Den är svart och vit just nu!

hva vil du bli når du blir "stor"?
I radio eller med en tidning - journalist.

har du et godt forhold med familien din/slekten din?
Ja det skulle jag vilja säga att jag har.

hva er du mest redd for?
Att förlora någon som står mig nära. Det är det värsta tänkbara.

Vad brukar du göra under dystra höstdagar?
finns inget som dyster höst för mig. tänk bara vänner och mys så hittar du det!

Kärlek. Vad är det för dig? Berätta om någon gammal kärlek.
Kärlek för mig är en av de mest fantastiska känslorna. Att vara nykär är nästintill obeskrivligt. Någon gammal kärlek vet jag inte riktigt om jag kan berätta om, eftersom jag bara upplevt en riktigt, första kärlek. Den var fantastisk.

vad fick du för förklaring när din pojkvän gjorde slut?
ja, var inte han utan jag som slutade det. det var inte rätt tyckte vi. patetsikt av mig att säga det som förhållande, 3 veckor, så äkta?

Vilken är den bästa känslan och varför?
Lycka. bara för att det finns inget bättre.

Vad är det konstigaste du gjort/sagt?
Där går det verkligen inte att välja en, jag är ganska konstig och komisk hela tiden, typ.

Har du någon dold talang?
Jag är himlans bra på dilekter!

Hur länga har du bloggat/ hur länge kommer du fortsätta?
Jag bloggade från september 2008-maj 2009, sedan tog det slut. Nu ska jag snart starta en ny igen, kanske på samma adress. Detta är mest ett allmänt tidsfördriv.

Hur känns det med ditt ex nu? kommer man över den huggande känslan efter slutet av en relation, eller försvinner den aldrig riktigt?

Jag och mitt ex vara nog aldrig så nära, och det varade inte så länge. sorgen varade i en vecka. Jag tror det blir värre när det är på riktigt.

Vad skulle du ta med dig till en öde ö? och du bara fick ta med dig 3 saker
Ett överlevnadskitt och två fina människor.

Är du populär bland killar?
Så svårt att se det från min sida...frågor-härifrån

because you're so shining and bright, because you're my star.

vill. inte. vara. sjuk.

bild på mig/ av mig.

i suppose i think about love more then anyone shuld.

En av mina absluta favoritfilmer är the holiday. Nu ska jag bara torka bort tårarna och klä på mig. jag är fortfarande fölrkyld men det är inte så ansträngande att shoppa och fika. Hoppas jag orkar.

pic: weheartit


jonah allways dance after love.


Så här ser jag ut vissa dagar. Men inte i dag för i dag är jag förkyld och det var mysigt till en början men nu är jag bara irriterad på den ömma nacken, snuviga näsan och det halsonda. Nu vill jag mest dansa, underhåll mig(!!).

vardagsbrus


pic: vardagsbrus

Stickat. Halsduk. Slarvig knut. Fin pojke. Puss. Fika. Och allmänt vardagsbrus.

flickr.Besök mig på http://flickr.com/photos/hannahingelsten.

niohundratusen kännslor.


På lördag ska jag köpa strumpbyxor. Det lär behövas nu när frosten är på väg.

RSS 2.0